Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

 

Tudnivalók a fizetési és szállítási módokról

1. Utánvéttel: A terméket Futárszolgálat szállítja ki az általad megadott címre, ahol a termék árát a futárnak kell kifizetni. Utánvételes rendelés esetén a szállítási költség a termék árához még hozzáadódik, melynek összegét a kosár oldalon feltüntetjük. Kérjük, olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodsz, és lehetőséged van átvenni a csomagot, és kifizetni az utánvét értékét. Utánvétes rendelés esetén 280 Ft kezelési költséget számítunk fel.
2. Előre utalás: A termék és házhoz szállításának díját előre is átutalhatod a 11736037-23688962 bankszámlaszámunkra. Ebben az esetben a csomagot az összeg beérkezése után postázzuk, melynek tényéről emailben tájékoztatunk.
A számlát emailben megküldjük, vagy a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt bontsd ki, vizsgáld meg és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 
Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók 
1. Rendelés és kiszállítás kizárólag Magyarország területén lehetséges!
2. Szállítási határidő: Minden terméknél feltüntetjük a szállítás várható dátumát. (Raktáron lévő termékek esetében 1-5 nap. Rendelhető termékeink esetében kb. 2 hét, illetve abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-3 hét.)
3. Házhoz szállítási információk: Az emaarsk.com webáruház megrendeléseit futárszolgálat futárjai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.
 
Házhozszállítás díjszabása:
Házhozszállítás díjszabása a mindenkori aktuális díjazás szerint alakul, ami minden esetben a webshop fizetési felületén a szállítási mód kiválasztásakor feltüntetésre kerül. 
 
Csomagok átvétele
Csomagok átvétele: Kizárólag abban az esetben rendeld meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.