Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

KIK VAGYUNK?

Designt és arculatot tervezünk már több, mint 10 éve. Ez hosszú idő, a szemünk láttára változott a szakma, elképesztő utat tett meg a grafikai tervezés világa. Folyamatosan változnak a trendek és az eszközök. Hisszük, hogy az elmúlt évtized minőségi fejlődésének mi is mozgatórugói, aktív részesei voltunk.

2015-ben alapítottuk saját grafikai stúdiónkat, rengeteg dolgot terveztünk azóta a Maarsk színeiben: céges arculatokat, éttermek látványterveit, egyedi pálinkacímkéket, belsőépítészeti látványterveket, sportegyesület teljes arculatát és felszerelését, és még sorolhatnánk.  (Itt találsz néhányat a korábbi munkáinkból.) Mind közül azok voltak a kedvenceink, ahol tudtunk követni valamiféle egységes vonalat, koncepciót, és olyat tudtunk alkotni, ami valamiféle üde színfoltként jelent meg a szürke hétköznapokban. 

Mindig is dédelgettük azt az álmot, hogy piacra dobjuk saját tervezésű hétköznapi tárgyainkat. Olyanokat, amik bárki otthonát elvarázsolhatják, mert ahogy bekerülnek egy nappaliba, azt egy csapásra kiszínezik, megtöltik fiatalos lendülettel és pozitív energiákkal. Olyan érzést keltenek, amit lehetetlen nem szeretni. 

A WEBSHOP

Büszkén mondhatjuk, hogy az első lépést megtettük: itt vagyunk, elindult az emaarsk webshop! A webáruház elkészült, elsőként néhány díszpárnánkat mutattuk meg Nektek, 2 kollekció készült el, ami nagy sikert aratott, különösen a Compass család, ezúton is köszönjük a visszajelzéseket, a Compass a mi kedvencünk is! A Compass sikerén felbuzdulva bővítettük kínálatunkat táskákkal és kis futkosós hátizsákokkal is.
Közben dolgoztunk a régi Ikarus buszok illusztrációin is, melyek közül már 4 típus elkészült. Ezekről poszter vagy vászonkép már elérhető itt, de hamarosan pólók és táskák is jönnek! Az Ikarus után jöhet a Pannónia motor (már ezen is dolgozunk!).
Art kategóriánkban pedig megtalálhatjátok Szabolcs kollégánk festményeit és rajzait, illetve néhány fiatal kortárs festő alkotásait is, akiket nagy szeretettel támogatunk abban, hogy szélesebb közönséghez is eljuthasson az ő munkásságuk. 

Kellemes nézelődést! Biztosak vagyunk abban, hogy találsz valami kedvedre valót nálunk! Olyan dolgokat, amit nem tudsz itt hagyni - biztosíthatunk: nem is érdemes! :)