Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség

Mivel foglalkozik az emaarsk.com?

Az emaarsk.com a Maarsk Design webshopja, amit azért indítottunk el, hogy teret biztosítsunk a saját magunk által tervezett design termékek értékesítésének. 

Mindig is dédelgettük azt az álmot, hogy piacra dobjuk saját tervezésű hétköznapi tárgyainkat. Olyanokat, amik bárki otthonát elvarázsolhatják, mert ahogy bekerülnek egy nappaliba, azt egy csapásra kiszínezik, megtöltik fiatalos lendülettel és pozitív energiákkal. Olyan érzést keltenek, amit lehetetlen nem szeretni. 

Büszkén mondhatjuk, hogy az első lépéseket megtettük: itt vagyunk, működik az emaarsk webshop! A webáruházban elsőként néhány díszpárnánkat mutattuk meg nektek, majd jöttek a táskáink, hátizsákjaink. Az Ikarus buszok iránti rajongásunkat láthatjátok a poszterek között, már 4 régi Ikarus buszt alkottunk újra! Gyorsan népszerűek lettek Ikarus posztereink és vászonképeink, ezért hamarosan bővül az Ikarus paletta! Művészi vénánk sem hagy persze nyugodni, ezért festményeinket is megtaláljátok az oldalon, sőt, néhány fiatal művésznek is lehetőséget biztosítunk bemutatni a képeit, böngésszétek át art  kategóriánkat!

 A háttérben pedig folyamatosan dolgozunk valami új projekten, időnként látogass el hozzánk újra! 

 

Hogyan jön ki a fizetendő végösszeg?

A rendelés összértékét a kosárban szereplő termékek összértéke, valamint a szállítási költség teszi ki. 20.000 Ft feletti kosárértéknél ingyenes a kiszállítás, ebben az esetben nem számítunk fel szállítási költséget.

 

Milyen fizetési módokat fogadtok el?

1. Utánvéttel: A terméket Futárszolgálat szállítja ki az általad megadott címre, ahol a termék árát a futárnak kell kifizetni. Utánvételes rendelés esetén a szállítási költség a termék árához még hozzáadódik, melynek összegét a kosár oldalon feltüntetjük. Kérjük, olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodsz, és lehetőséged van átvenni a csomagot, és kifizetni az utánvét értékét. 

2. Előre utalás: A termék és házhoz szállításának díját előre is átutalhatod a 10700134-70786482-51100005 bankszámla számunkra. Ebben az esetben a csomagot az összeg beérkezése után postázzuk, melynek tényéről emailben tájékoztatunk.

3. Kártyás fizetés: CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési mód, természetesen a legtöbb hazánkban forgalomban lévő bankkártyát elfogadjuk! (Nem csak CIB-es kártyákat!)

 

Mikor és hogyan történik a szállítás?

A termékek kézbesítésének ideje függ azok elérhetőségétől. Várható szállítási időt minden esetben feltüntetünk az adott terméknél. A rendelés leadása után 48 órán belül emailben kapsz egy tájékoztatást arról, hogy rendelésedet várhatóan mikor adjuk át szerződött futárszolgálatunknak. Több termék rendelése esetén a szállítási idő a legkésőbb rendelkezésre álló terméktől függ. Ha tehát pl. 3 terméket rendeltél, ebből 2 raktáron van és azonnal szállítható, de a 3. terméknek hosszabb a kiszállítási ideje, akkor azt bevárjuk, és egyszerre küldjük ki a teljes rendelést. Ezzel postaköltséget tudunk spórolni Neked. Ha ettől eltérő időzítést kérsz, azt emailben tudod nekünk jelezni, és mi megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a raktáron lévő termékeid mielőbb eljussanak hozzád. 

 

Elfelejtettem valamit... Össze tudok vonni több, különböző időpontban leadott rendelést?

Ha még nincs úton hozzád a megrendelésed, akkor igen. Ilyen esetben emailben kell jelezni az igényt a rendelési számok megadásával együtt. Minden esetben visszajelzünk Neked, hogy kérésedet tudjuk-e még teljesíteni. 

 

A rendelés leadása után van még lehetőségem módosításokra?

Igen, ha még nincs útban a termék! Az igényt emailben kell jelezni a pontos adatok megadásával.

 

Hogyan tudok törölni egy már leadott rendelést?

A megrendelések a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül törölhetőek akkor is, ha a fizetés már megtörtént. Ebben az esetben emailben jelezd a szándékot!

 

Hogyan tudok visszaküldeni egy terméket?

A megrendelés visszaküldhető az átvételtől számított 14 napon belül. A visszaküldés futárszolgálaton keresztül történik, melynek költségei a vásárlót terhelik. A visszaküldött termékek ellenértékét 14 napon belül visszaküldjük a számládra, miután a termék a webáruházhoz visszaérkezett. A folyamat elindításához emailt kell küldeni a szándék jelzésével és a rendelési szám valamint a pontos termék feltüntetésével.

 

Mi történik akkor, ha a termék, amit megkaptam, sérült?

Reméljük ilyen nem fog történni, de ha mégis, akkor emailben jelezd, a termék megnevezéssel és a sérülésről készült fotóval együtt. Ezek után csapatunk felveszi a vásárlóval a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.