Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Türkiz kedvencek

Ha már a sors nem úgy akarta, hogy a tenger mellett lakj, attól még könnyen odavarázsolhatod a feelinget!

Segítsünk?

Minden otthon olyan, amilyennek a lakói teszik. Ma már nem túl nehéz dolog olyan dolgokat találni a neten, amikkel fel lehet dobni bármilyen lakást. Ez a webáruház pont azért jött létre, hogy ötleteket és lehetőséget adjon mindenkinek, aki nem akarja az egész lakást kicserélni, de mégis újítani szeretne, felfrissíteni azt, amije már van, akár csak kisebb kiegészítőkkel is markáns, friss hangulattal megtölteni a jól belakott tereket.

Hidd el, a kulcs a színek és formák harmóniájában van. Mi imádjuk a tengert, ennél fogva a tenger színeit is: a türkiz, a kék, és a fehér nagyon szép harmóniában használható. Jól összeválogatva csodát tesznek a legegyszerűbb lakásban is. Elsőre merésznek tűnik a türkiz? Nem biztos, hogy az! 

 

 

Fogadjunk, hogy mostanra már Te is elgondolkodtál, hogy vajon Nálad ezek a színek hogy mutatnának?! Ha megnéznéd, küldj csak egy képet a kanapédról, ráteszünk néhány párnát, és visszaküldjük a képet! (Figyelj arra, hogy a kép, amit küldesz jó fényviszonyok között készüljön, legyen éles, és a régi párnáidat, ha vannak, vedd le onnan előtte!) A fotót emailben küldd el nekünk!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék