Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozunk

emaarsk.com

Nálunk kiszínezheted otthonodat!

 

 

Miért mi?

Mert tudjuk, hogy mi az, amivel egy kis fűszert adhatsz otthonodnak. Tudjuk, hogyan használjuk a különböző design elemeket, hogy látogatóid első benyomása olyan legyen, amilyennek szeretnéd. Kezdve egy kényelmes díszpárnával, vagy egy jópofa babzsákkal, akár egyedi tapétáig, nálunk megtalálod mindennek a sava-borsát!

Mit találhatsz meg nálunk?

Egyedi, stílusos design termékeket. Pozitív életérzést. A minőség sugallatát. Inspirációt. Lehetőséget arra, hogy több legyél.

Érdekel a történetünk?

Designt és arculatot tervezünk már több, mint 10 éve. Ez hosszú idő, a szemünk láttára változott a szakma, elképesztő utat tett meg a grafikai tervezés világa. Folyamatosan változnak a trendek és az eszközök. Hisszük, hogy az elmúlt évtized minőségi fejlődésének mi is mozgatórugói, aktív részesei voltunk.

2015-ben alapítottuk saját grafikai stúdiónkat, rengeteg féle dolgot terveztünk azóta a Maarsk színeiben: céges arculatokat, éttermek látványterveit, egyedi pálinkacímkéket, belsőépítészeti látványterveket, sportegyesület teljes arculatát és felszerelését, és még sorolhatnánk.  (Itt találsz néhányat a korábbi munkáinkból.) Mind közül azok voltak a kedvenceink, ahol tudtunk követni valamiféle egységes vonalat, koncepciót, és olyat tudtunk alkotni, ami valamiféle üde színfoltként jelent meg a szürke hétköznapokban. 

Mindig is dédelgettük azt az álmot, hogy piacra dobjuk saját tervezésű hétköznapi tárgyainkat. Olyanokat, amik bárki otthonát elvarázsolhatják, mert ahogy bekerülnek egy nappaliba, azt egy csapásra kiszínezik, megtöltik fiatalos lendülettel és pozitív energiákkal. Olyan érzést keltenek, amit lehetetlen nem szeretni. 

Büszkén mondhatjuk, hogy beteljesült az álom, elértük célunkat: itt vagyunk, elindult az emaarsk webshop! Kellemes nézelődést! Biztosak vagyunk abban, hogy találsz valami kedvedre valót nálunk! Olyan dolgokat, amit nem tudsz itt hagyni - biztosíthatunk: nem is érdemes! :)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Rólunk